Bij de jeugd worden bij de jaarwisseling de reeksen terug ingedeeld en dus krijgen alle ploegen ook veel nieuwe tegenstanders in de 2de ronde. Bovendien zijn verschillende van onze ploegen in een meer uitdagend niveau ingedeeld. En de U14 B komen, na een half jaar trainen, voor het eerst uit in competitie! Kortom, een nieuwe start!


De dames seniores zijn vrij dit weekend, maar de heren A ontvangen Beringen C en, ondanks een aantal afwezigen, hopen we op winst! De heren B trekken naar het sterke Sint-Truiden D.

De M19 ontvangen Lommel A  en de M16 trekken naar Mol. Twee onbekende tegenstanders, dus is het afwachten. De M14 nemen het op tegen Stevoort en dat is wel een bekende ploeg, in de eerste ronde werd er één keer gewonnen en één keer verloren!

De U16 nemen het op tegen Limburg United A. De U14 A krijgen Houthalen A over de vloer, terwijl de U14 B in hun maidenmatch Tongeren B bekampen.

De U12 A, in niveau 2!, krijgen Peer A op bezoek. De U12 B ontvangen Nijlen en de U12 C trekken naar Peer C. De U12 D nemen het thuis op tegen Peer B. 3x tegen Peer dus!

De U10 A spelen hun enige derby in de tweede ronde, nl. tegen Gems A. De U10 B ontvangen Hasselt B en de U10 C trekken naar Diest.

De U8 A mogen naar Landen en de U8 B naar Femina Habac Sint-Truiden.

Alle supporters op post!