Soms is het duidelijk in welke richting het zal gaan in het weekend, maar dit keer moeten we veel vraagtekens zetten. Dat zou kunnen betekenen dat we veel spannende matchen tegemoet gaan de volgende dagen! Laat ons hopen!


De match van de dames A past normaal gezien niet in dat lijstje, want de ongeslagen leiders trekken naar rode lantaarn Lommel B. De dames B krijgen Lummen D over de vloer, dat is al veel minder duidelijk. Miners Beringen C is de laatste weken goed op dreef, dus dat wordt opletten voor onze heren A. En Zolder E, de tegenstander van de heren B staan ongeveer op gelijke hoogte in de rangschikking.

Benieuwd of de M19 het in de thuismatch tegen Gems A spannender kunnen maken dan in het Demerstrand. De M14 nemen het op tegen Femina Habac A.

De U18 verloren met maar 7 puntjes de heenmatch tegen Houthalen, dus ook in Lakerveld belooft het spannend te worden. De U16 zouden normaal gezien de bovenhand moeten kunnen halen tegen Malle. Ook de U14 gaan kunnen winnen in Houthalen.

Spannende partij in het verschiet in Diepenbeek: de U12 A won de thuismatch tegen Gems A immers met maar 2 puntjes verschil. De U12 C ontvangen Hades en de U12 D trekken naar Optima; we gokken op 2x winst.

De U10 A ontvangen Lummen A, de U10 C krijgen Bilzen C op bezoek. Tenslotte gaan de U8 A naar Lummen en nemen de U8 B het thuis op tegen Gems B.

Alle supporters op post!

O ja, niet vergeten je uiterlijk dit weekend in te schrijven voor het Sintontbijt als dat nog niet is gebeurd!!