Een volle kalender met daarbij liefst 12 thuiswedstrijden dit weekend. En dus slaan een aantal ouders de handen in mekaar en zetten het hele weekend de worstenkraam op! Braadworst, kipburger of hotdog, je kan kiezen!

Kom zeker eens langs, ook als je een uitmatch hebt of zelfs helemaal geen wedstrijd op het programma hebt!


De dames A ontvangen Gems A, altijd een geladen partij, ook al hebben de bezoekers al enkele steken laten vallen. De dames B krijgen het ongeslagen Femina Habac B op bezoek.

Ook de heren A nemen het op tegen Gems. Ginds ging de match verloren, benieuwd wat het in de evenementenhal wordt! De heren B ontvangen Sint-Truiden D, een match die alle kanten uit kan.

Voor de M19 staat een trip naar Landen op het programma. Dat zou een vlotte zege moeten opleveren. Ook de M16 zouden geen problemen mogen hebben met Hades. We voorspellen een spannende match voor onze herboren M14 tegen Gems.

De U18 hebben een weekend vrij na het forfait van Peer B. De U16 krijgen het bezoek van Kontich. Ginds verloren ze met slechts 10 puntjes. Ze gaan er alles aan doen om beter te doen in Zonhoven! De U14 trekken met goede moed naar Bree.

Ook de U12 A zien we zegevieren, zij ontvangen Houthalen. Hetzelfde geldt voor de U12 B die Gems B op bezoek krijgen. Ook de U12 C, in Bilzen, maken kans op de zege. We voorspellen een close game tussen de U12 D en Peer D.

De U10 A ontvangen Hasselt A, de U10 B trekken naar Genk B en de U10 C ontvangen Femina Habac C. Tenslotte nemen de U8 A het op tegen Nieuwerkerken A.

Alle supporters op post!

En o ja, uiteraard nu al dikke merci aan de vrijwilligers die de worstenkraam gaan uitbaten!