Vijftien matchen dit weekend en eentje hebben we al gewonnen! De tegenstander van de U12 B heeft nl niet genoeg spelers en moet jammer genoeg forfait geven. Maar de andere 14 ploegen moeten wel nog vol aan de bak!


De dames A trekken naar Maasmechelen en, we vallen in herhaling, we zien ze daar hun ongeslagen koppositie niet verliezen! Net voordien spelen onze dames B in dezelfde zaal tegen de recreantenploeg van Maasmechelen. Ook dat zou een zege moeten kunnen opleveren.

De heren A krijgen de ongeslagen leiders van Zolder over de vloer. Dat wordt dus geen makkelijke voor de gehavende ploeg van coach Mahrnord (Sam en Glen nog even out). De heren B spelen het voorprogramma tegen de recreanten van Miners Beringen.

Zondagmiddag trekken de M19 naar Leuven om er de Notre Dame Blue Tigers partij te geven. We mikken op een overwinning! De M16 spelen de topper in ‘t Geleeg tegen het ongeslagen Leopoldsburg. In de heenmatch in Zonhoven leden onze dames hun enige nederlaag, maar was het verschil te groot. Benieuwd wat de terugmatch brengt! In Stevoort staan de M14 voor een match tegen een gelijkwaardige tegenstander. Dat kan dus spannend worden!

De U18 wonnen thuis nipt van Zolder. Hopelijk kunnen ze dat herhalen bij de terugmatch! De U14 moeten naar de sterke leiders van Leopoldsburg.

De U12 C trekken naar As en de U12 D ontvangen Lummen D. De U10 B krijgen het bezoek van Bilzen en de U10 A én de U10 C trekken naar Diepenbeek. 

Alle supporters op post!