Het voorbije weekend was de zon volop van de partij! Niet alleen aan de zee (waar wij zaten), maar ook in Zonhoven. Zowel buiten de sporthal als daarbinnen! Veel stralende gezichten alleszins, vooral op zondag!

Uiteraard was er de knallende afsluiter: de galamatch van de dames A tegen Stevoort (67-45 winst), waarna de dames én afscheidnemend coach Mike gehuldigd werden! Nog eens een dikke proficiat voor het behalen van de titel!

Zondagvoormiddag was er ook een zééér geslaagde family day met veel Yippies, U8 en U10 spelers en hun ouders die door mekaar werden uitgedaagd bij allerlei basket- en andere spelletjes! Schitterend initiatief o.l.v. coach Vincent! Bedankt aan alle enthousiaste deelnemers. We proberen eerstdaags foto’s en filmpjes online te zetten!!


Er waren nog enkele andere competitiewedstrijden de voorbije dagen: de dames B verloren op vrijdag met 40-60 tegen Gems. De M19 moest het hoofd buigen tegen het sterke Lommel (23-57).

De U18 (Hades) moesten jammer genoeg forfait geven tegen Stevoort. De U16 wonnen, zoals verwacht, van Genk (40-67). Domper op de feestvreugde: de kwetsuur van Mathias! Met ook nog de al gekwetste Thuur aan de kant, gaat het seizoen van de U16 dus een beetje in de plaaster naar zijn einde! Snelle beterschap, mannen!

De U14 A maakten er opnieuw een mooie wedstrijd van tegen Melsele-Beveren, maar bezoeker Tobazidis (35 ptn) was niet af te stoppen. Uiteindelijk nipt verlies met 58-65. De U14 B wonnen knap van Bree met 39-54!

De U12 A stuitten op een erg sterk Berlaar (83-39), terwijl de U12 C mooi wonnen tegen As (62-47).

De U10 A en de U10 B namen het op tegen sterke bezoekers, resp. Hageland en Landen. De U10 C speelden een gelijkopgaande match tegen Orly.

De U8 A sloten hun seizoen af in ’t Geleeg tegen Leopoldsburg en de U8 B ontvingen Gems voor hun laatste competitiematch.

Volgend weekend nog 2 competitiematchen (U14 B en U16) en daarna sluiten we het seizoen af met een spetterend 3x3-weekend!