Zondagmiddag om 15u15 ontvangen de dames A, sinds vorige week kampioen in eerste provinciale, Stevoort voor een galamatch in eigen huis. We hopen op een volle tribune om hen naar een laatste overwinning te schreeuwen. En nadien een leuk feestje! Be there!!


Verder voor nog een heleboel andere ploegen een laatste match van het seizoen op de kalender, dit weekend. De dames B beginnen het weekend morgenavond al met een thuismatch tegen Stevoort. Dat kan weer spannend worden. De M19 ontvangen Lommel, één van de leiders in de reeks. Niet evident, dus.

De U18 (Hades) ontvangen Stevoort, de leiders in de reeks. Ook niet makkelijk, uiteraard. In Genk maken de U16 wel een behoorlijke kans op succes. De U14 A verloren nipt in Melsele-Beveren. De terugmatch in Zonhoven wordt zondag (net voor de galamatch!) dus waarschijnlijk opnieuw erg spannend! De U14 B hopen in Bree revanche te kunnen nemen voor het nipte thuisverlies.

In Berlaar zijn de U12 A zeker niet kansloos. De U12 C wonnen nipt in As, we zijn benieuwd wat het in de terugmatch wordt!  

Een volle kalender bij de kleinsten: de U10 A ontvangen Hageland, de U10 B krijgen Landen over de vloer en de U10 C ontvangen Orly. De U8 A trekken naar Leopoldsburg en de U8 B ontvangen Gems.

Alle supporters op post en zeker tijdens de zondagmiddagmatch! HAVE FUN!