Het seizoen zit er bijna op en dus raden we iedereen aan om nog zoveel mogelijk te genieten van de wedstrijden. Op het veld of op de tribune!


De dames A trekken naar Houthalen en bij winst zal er zeker een feestje volgen :-)! De dames B maken in Gems Diepenbeek ook veel kans op de zege.

Tegen het sterke Machelen-Diegem gaan de M19 er het beste van maken. De M16 kijken uit naar een spannende match in Tongeren (wel op zondagmorgen om 9u, dat is iets minder!). De M16 (Hades) geven we in Leopoldsburg veel kans op de zege.

De U16 Jongens gaan het moeilijker hebben tegen het sterke Beringen. Thuis gingen de U14 A maar nipt onderuit tegen Phantoms Boom. Benieuwd wat ze in de Braxhall kunnen behalen. De U14 B gaan proberen de non-prestatie van tijdens de heenmatch tegen Hades te doen vergeten.

De U12 A staan voor een zware verplaatsing naar Leopoldsburg. Benieuwd of de U12 B ook in de terugmatch leider Hades kunnen kloppen. Met Maasmechelen treffen de U12 C een sterke tegenstander.

De U10 B nemen het op tegen Stevoort, de U10 C trekken naar As, de U8 A ontvangen Tongeren en de U8 B trekken naar Hageland.

Alle supporters op post!