De sporthal is nog tot zaterdagavond bezet, dus vinden alle zaterdagmatchen buitenshuis plaats en zijn er zondag nog 3 thuismatchen!


De dames A trekken naar Leopoldsburg en daar gaan ze hun koppositie niet in gevaar laten brengen. De dames B proberen een eerste keer (op 4 ontmoetingen) van Stevoort te winnen! De heren A sluiten hun seizoen af in Hasselt, we rekenen op een succesvolle laatste match! De heren Z staan nog 2x op de kalender, maar de tegenstanders hebben al 2x forfait gegeven, dus voor hen zit het seizoen er al helemaal op!

De M19 nemen het op tegen het sterke Hasselt. Dat wordt moeilijk! De beide M16 ploegen treffen mekaar vor hun terugmatch in Hades. Vorige keer wonnen de buren, benieuwd wat het nu wordt! De heenmatch in Zonhoven werd nipt verloren, hopelijk kunnen de M14 wel de zege behalen in Lommel!

Als de U18 kunnen winnen tegen Genk, spelen ze volgend weekend tegen Stevoort voor de reekstitel! De U16 Jongens krijgen zondagmorgen het sterke Sint-Truiden op bezoek. En de U14 A nemen het zondagmiddag op tegen Oxaco. Ginds werd meer dan behoorlijk meegespeeld, misschien zit er meer in in eigen huis!

De U12 A trekken naar Lummen en proberen daar hun prestatie van tijdens de heenmatch te herhalen. Met Genk treffen de U12 B een sterke tegenstander. Benieuwd hoe zij het er vanaf zullen brengen! De U10 A trekken naar Hasselt en dat wordt weer een spannende, gelijkopgaande partij, voorspellen we!

Alle supporters op post!