De voorbije dagen waren heerlijk in het zonnetje en ook het weekend belooft mooi weer. En onze club staat dus de hele tijd in het zonnetje. Dat eindigt met een climax zondagmiddag tijdens de wedstrijd van Hubo Limburg United en Basketball Academy Limburg waar Basket Zonhoven club in de kijker is met vele tientallen clubleden op de tribunes!


De dames A spelen op dat moment jammer genoeg ook nog (met minder publiek dus waarschijnlijk). Tegenstander in de evenementenhal is Miners Beringen. Onderschatting mag nooit, maar normaal zou de rode lantaarn geen probleem mogen opleveren. De heren A trekken zaterdag naar Alken en ook dat zou moeten lukken. De heren Z ontvangen de collega’s van Beringen.

De M19 gaan in Leuven voor een eerste zege van de 2de ronde. De M16 hopen in Peer ook te kunnen juichen na afloop. Ook de M16 (Hades) zien we de zege thuishouden tegen Leopoldsburg.

De U16 Jongens ontvangen Peer voor een spannende match. Ook de match van de U14 A kan close worden. Zij ontvangen Gentson.

De U12 A trekken zondagmorgen in alle vroegte naar Malle, terwijl de U12 C zaterdag met Peer een tegenstander treffen die ze opnieuw moeten aankunnen.

De U10 B nemen het op tegen de buren van Hades, de U10 C krijgen de kids van Lummen op bezoek. Ook de U8 A ontvangen Hades en de U8 B nemen het op tegen Stevoort.

Alle supporters op post bij de matchen van Basket Zonhoven en zondag in de Alverberg met z’n allen achter Hubo Limburg United!