Nee, we hebben niet gedronken! En het ligt ook niet aan het feit dat het vannacht laat was na de match van de Belgian Cats. Maar het is niet evident om wat te voorspellen voor dit weekend. Bij veel matchen (er staan er 17 op het progamma) hebben we een vraagteken moeten zetten! We hebben geen duidelijk beeld :-)


De seniores dames hebben een weekendje vrij, maar de heren moeten wel aan de bak. En voor de heren A zou dat normaal gezien een zege moeten opleveren tegen rode lantaarn Zolder. De heren B (of Z zoals ze nu officieel heten) treden aan tegen de collega’s van Maasmechelen.

De M19 ontvangen Machelen-Diegem. En hier komt het eerste vraagteken! De M16 krijgen het sterke Tongeren op bezoek. Moeilijk! De M16 (Hades) nemen het in Kiewit op tegen Leopoldsburg. Die match kan volgens ons alle kanten uit. De M14 kijken op zaterdagmiddag de collega’s van Lommel in de ogen. Ook de uitslag van deze match vinden we moeilijk te voorspellen.

Ook de U18 (Hades) nemen het op tegen Lommel, terwijl de U16 Jongens naar het nog ongeslagen Beringen trekken op zondagmiddag. De U14 A ontvangen het ook al ongeslagen Boom. De U14 B zoeken nog naar hun eerste zege in deze 2de ronde in Niveau 3. Misschien zondag, op bezoek bij Hades?

Moeilijke opdracht voor de U12 A. Maar moeilijk gaat ook: we zijn benieuwd hoe ze het er vanaf brengen tegen Leopoldsburg! De U12 B speelden in de eerste ronde één keer tegen Hades en dat werd toen 40-40. Om maar te zeggen dat we ook bij deze match een vraagteken hebben gezet ;-)!