De senioren en de U10-U12 moeten aan de bak op het veld. De rest kruipt dit weekend achter de boeken (ja, toch?)! Maar even komen supporteren, moet misschien wel kunnen.

Zowel in de Beker van Vlaanderen als in de Beker van Limburg stonden de laatste poule-wedstrijden op het programma. Alle ploegen die dit weekend aan de bak moesten in de bekers, zijn jammer genoeg uitgebekerd.

Twaalf matchen dit weekend en de helft daarvan in het kader van de bekercompetities. In de Beker van Vlaanderen spelen de U16 A zondagmiddag in Vilvoorde. De U14 A trekken naar Gems Diepenbeek.

Nee, we hebben het natuurlijk niet over het weer. Dat was heel wat minder, maar Basket Zonhoven kende wel een mooi, succesvol weekend! Het Sintontbijt verliep vlekkeloos: het was lekker, er waren geen vertragingen, de Sint was op de afspraak, iedereen was tevreden! Bedankt aan alle eters en uiteraard een nog veel dikkere merci aan de cel activiteiten en de andere helpers die er opnieuw een succesvolle activiteit van hebben gemaakt!

Maar er waren ook een heleboel mooie, succesvolle wedstrijden dit weekend!

Zondagmorgen komt de Sint langs tijdens het Sintontbijt. Benieuwd of hij voor een extra push kan zorgen tijdens de liefst 21 wedstrijden dit weekend!

De dames A gaven zich volledig maar kwamen net tekort tegen Lommel (55-53). Femina Habac was zoals verwacht te sterk voor onze dames B (46-70). De heren A maakten de verrassend grote kloof in de 2de helft tegen Gems Diepenbeek (85-49).

Niet dat er teveel gaat gedronken worden (denken we), maar het belooft toch een zwaar en moeilijk weekend te worden, vrezen we. Veel stevige tegenstanders op de agenda!

De dames A wilden absoluut die 2de zege en dat is tegen Melsele Beveren ook gelukt. Het werd zelfs een ruime zege met 79-40. De heren A (zonder de Raffen) kwamen tekort tegen Optima B (102-72). De heren B wonnen van Hades met 58-66.

Vanavond is het feest in Zonhoven met Hololool. Hopelijk brandt het vuur ook de rest van het weekend verder in onze 18 ploegen die vanaf zaterdagmorgen 9u aan de bak moeten!

Op zondag 26 november organiseert Basket Zonhoven opnieuw een Sintontbijt.

Mét lekker eten én hoog bezoek van de Sint zelf!

Daarom: aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in via deze website

Sponsors
Verjaardagen
08/12
Johanna Dewit
09/12
Liam De Backer
09/12
Petra Carolus
09/12
Tobias Maurissen
11/12
Elke Vanwezemael
13/12
Elena Matsera
13/12
Victor Seghers
13/12
Ella Janssen
14/12
Andrea Miliziano
14/12
Mariebeth Princen