Het leek een moeilijke opdracht en dat was het waarschijnlijk ook wel. Maar de uitslag is toch duidelijk: in de sporthal van Ter Donk wonnen de dames A knap van Willebroek met 74-58!

Ook de heren B (zie foto) toonden weerbaarheid. Tegen een stug en bij wijlen agressief Bilzen bleven de mannen van coach Erwin kalm en wonnen vlotjes met 49-67!

De evenementenhal is bezet dit weekend, dus hebben we allemaal uitwedstrijden! Op ééntje na: de dames A spelen in de sporthal van Ter Donk tegen Willebroek, geen eenvoudige opdracht.

Er werd gewonnen, er werd verloren! Een weekend zoals een ander dus! Toch ook even vermelden dat alle bestelde pizza’s en pasta’s tijdig werden opgehaald! Bedankt aan alle bestellers en zeker ook aan de helpers van de cel activiteiten!

18 matchen op de agenda dit weekend. Het is duidelijk: de paasvakantie loopt op haar eind! Alle ploegen beginnen aan hun eindsprint!

Een zestigtal jonge basketters van Basket Zonhoven en omstreken hebben weer veel opgestoken tijdens het paaskamp dezer dagen! Dank aan de coaching-staff o.l.v. Niki Cielen voor de vlekkeloze organisatie!

Vier matchen (en geen 3, zoals we foutief aankondigden!) op paaszaterdag en na afloop van elk van die wedstrijden was het jammer genoeg stil aan de kant van Basket Zonhoven.

En dus ook geen bekerfinales voor onze club!

Slechts drie wedstrijden dit paasweekend, maar het zijn stuk voor stuk topmatchen!

De M12 openen de zaterdag met hun wedstrijd in de halve finale van de Beker van Limburg tegen Bree. Onze meisjes wonnen vlotjes hun kwartfinale en gaan er alles aan doen om de finale te halen!

Ook de M16 spelen in eigen zaal de halve finale. Tegen Tongeren wordt het een topmatch! Toeters en bellen zijn toegelaten!

Tenslotte spelen ook de U14 B nog een uitgestelde competitiewedstrijd. Zij nemen het op tegen Cosmo Genk.

Alle supporters op post!!

De dames A wonnen de druk bijgewoonde derby tegen Lommel met 64-54! Knap gedaan dames! De dames B kwamen tekort tegen Femina Habac (73-32). De heren A speelden een close game in en tegen Gems. In money time kon de thuisploeg de zege thuishouden (62-58). Online vinden we geen volledige uitslag van de heren B in Genk.

De dames A krijgen Lommel over de vloer. Ze zijn erop gebrand om de zege thuis te houden en hopen op veel vocale steun! De dames B trekken naar Femina Habac en dat is een subtopper in de reeks. De heren A nemen het op tegen Gems in het Demerstrand. Kunnen ze de goeie prestatie van vorige week opnieuw leveren? De heren B trekken naar Genk voor de terugmatch tegen Cosmo. Thuis werd vorig weekend met 10 punten verschil gewonnen …

Zondagmiddag zorgden de dames A na een krappe zege tegen Melsele-Beveren (52-56) er zo goed als zeker voor dat ze ook volgend seizoen in 2de landelijke kunnen spelen. De heren A speelden een knappe 2de helft en maakten het zo Optima nog knap lastig (69-77). De heren B wonnen mooi tegen Cosmo Genk (63-53).

Sponsors
Verjaardagen
23/04
Jule Simons
24/04
Yeliz Karaagac
24/04
Marthe Cortens
24/04
Tom Van Den Heuvel
24/04
Bauke Graulus
24/04
Elke Switten
24/04
Sam Weckx
24/04
Marthe Nevels
24/04
Wahiai Ageia
25/04
Mieke Celen