De eerste editie van ons sintontbijt was zonder meer een succes! Niemand heeft honger geleden en niemand moest te lang wachten op eten en drinken. En dat ondanks het feit dat het hier en daar behelpen was in een zaal zonder keuken! Bedankt aan alle aanwezigen en zeker ook aan alle helpers, voor én achter de schermen!

O ja, de Sint kwam ook langs (er waren uiteraard géén stoute kinderen bij Basket Zonhoven), er was een tof pietenparcours en dan waren er nog eens enkele wedstrijden met een schitterend resultaat!

Een beperkte agenda dit weekend maar natuurlijk ook met het Sintontbijt en pietenparcours op zondagvoormiddag!

We dachten dat het spannend zou worden overal, maar onze glazen bol was een beetje wazig. Slechts hier en daar was het nagelbijten, meestal waren de verschillen duidelijk. Een beetje zoals bij de Rode Duivels, maar ook zoals bij de Belgian Cats!

Soms is het duidelijk in welke richting het zal gaan in het weekend, maar dit keer moeten we veel vraagtekens zetten. Dat zou kunnen betekenen dat we veel spannende matchen tegemoet gaan de volgende dagen! Laat ons hopen!

Een volle kalender met daarbij liefst 12 thuiswedstrijden dit weekend. En dus slaan een aantal ouders de handen in mekaar en zetten het hele weekend de worstenkraam op! Braadworst, kipburger of hotdog, je kan kiezen!

Kom zeker eens langs, ook als je een uitmatch hebt of zelfs helemaal geen wedstrijd op het programma hebt!

Een gevarieerd beeld na het voorbije weekend. Veel winstmatchen, zeker bij de jeugd, maar toch ook een paar onverwachte nederlagen, zeker bij de senioren!

Vijftien matchen dit weekend en eentje hebben we al gewonnen! De tegenstander van de U12 B heeft nl niet genoeg spelers en moet jammer genoeg forfait geven. Maar de andere 14 ploegen moeten wel nog vol aan de bak!

Met zo’n 300 man van Zonhoven zaten de tribunes van de Alverberg vrijdagavond inderdaad behoorlijk vol. Jammer dat Limburg United het in de verlenging uiteindelijk niet kon afmaken! In de Galerij op onze website vind je een aantal foto’s van de vrijdag.

Dat konden een aantal van onze ploegen dit weekend wel, een aantal andere dan ook weer niet.

Het weekend start vanavond natuurlijk met de match Hubo Limburg United tegen Kangoeroes Boom. Zo’n 270 Zonhovense supporters zullen proberen om de thuisploeg naar de winst te schreeuwen. Basket Zonhoven is immers Club in de Kijker vanavond, daar zullen ze niet langs kunnen kijken!

Maar vanaf morgenvroeg zien we ook veel winstkansen voor de Zonhovense ploegen!

De dames B wonnen mooi in Lummen D (33-49) en de heren B konden de zege thuishouden na een spannend duel tegen Helchteren B (58-53).

Bij de jeugd was er bekerwinst voor de U16 in Sijsele (37-80) en de U12 in Genk met 16-101). Verlies was er voor de U18 tegen As (31-73) en de U14 tegen Leopoldsburg (92-55). De U10 A speelden een gelijkopgaande match tegen Nieuwerkerken A.

Sponsors
Verjaardagen
09/12
Petra Carolus
09/12
Liam De Backer
09/12
Tobias Maurissen
13/12
Elena Matsera
15/12
Ellis Bijnens
16/12
Noa Vander Linden