Na de opstart van het nieuwe seizoen staat nu ook een eerste activiteit op het programma.
Dit jaar hebben we gekozen voor een LU koekjespakket bestaande uit:
Oreo classic 154 g - Petit Beukelaer 165 g - Cent 45 g - Cha-Cha 27 g
Mikado 39 g - Prince 28,5 g - Tuc 75 g - Petit LU Natuur 28g - Petit LU Choco 28g


Een zakje kost 7,50 euro en kan besteld worden via onze webshop op onze website of nog simpeler:klik hier!

Voor 21 euro kan je zelfs drie zakjes kopen.


Bestellen kan tot 1/10/2021.
De gekochte pakketten kunnen afgehaald worden op 16/10/2021 tussen 10u en 16u in
vergaderzaal 1 in de evenementenhal. (ingang langs buitenkant lift)

Heel wat actie op diverse Vlaamse velden maar ook in onze Evenementenhal. Met soms een traan, dikwijks ook mooie overwinningen en vooral een lach!

Dat is het minste wat je kan zeggen. De meeste ploegen geraken stilletjes aan gerodeerd voor de competitie.
4 ploegen moeten zelfs al echt aan de bak in hun reeks. Zaterdag spelen in eigen huis de G12A tegen Tongeren, gevolgd door de M14A tegen Hasselt BT.

Zo, de eerste échte matchen zijn achter de rug. Het seizoen 2021-2022 is nu écht begonnen! En we gaan vol door tot einde mei volgend jaar! 

De U12 A kregen een in Lommel een stevige tegenstander tegenover zich. De jonge McCollum en co lieten niet met zich sollen (61-18). De U10 A gaven zich volledig in en tegen Bree. 

En dan waren er nog wat oefenmatchen...

Ook al is het schooljaar op woensdag begonnen, tot nu toe was het allemaal speeltijd. Toch op het basketveld! Want dit weekend beginnen we écht. De eerste competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen komen eraan! Het zijn er nog maar twee, maar toch.

ARE YOU READY???? 

Het was plezant in Leuven, waar de dames A een stageweekend hielden. Er werd geoefend tegen Haacht (winst met 47-53), er werd stevig getraind en er werd, met zelfs een paard in de buurt, volop aan de teamspirit gewerkt.

Op de échte wedstrijden is het nog even wachten, maar na de opener van de U14 A vorige week, kondigen zich dit weekend opnieuw een aantal voorbereidende wedstrijden aan.

 

In een eerste oefenmatch versloegen de U14A de thuisploeg Guco Lier. Na nagenoeg de hele match achter te hebben gestaan scoorde Tenzing het winnende shot op 24 seconden van het einde.
Daarna werd verdedigend de overwinning binnen gehaald.
 

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor het dancefestival The day before tomorrow in het Park van Brasschat op zaterdag 4 september. Meld je vandaag nog aan!!

Voor enkele evenementen zijn we als club op zoek naar veel vrijwilligers. Zodoende kunnen we een aardige cent verdienen om te investeren in onze club.

Al deze evenementen zijn onder voorbehoud van de maatregelen van corona. Ook is men nog niet zeker of men, in tegenstelling tot vorige edities een bus kan inleggen. Alle praktische info volgt later.

Heb je interesse, mail dan snel naar wantiez.martine@telenet.be

Sponsors
Verjaardagen
19/09
Wendy Vandebroek
19/09
Joaquin Pastor Ortiz
21/09
Maxim Saes
22/09
Marie Heyde
22/09
Fatih Yilmaz
23/09
Ellen Verhoeven
23/09
Jan-Pieter Martens