De U16 A (foto) lieten geen steek vallen in Nieuwerkerken. Integendeel, ze wilden met glans het seizoen afsluiten en zo de titel in de 2de ronde veiligstellen. Winst met 55-101! Een mooi afscheid voor coach Ruben, die na vele jaren (even) het coachen vaarwel zegt!

Ja, we weten het: het is een verlengd weekend en het gaat héél mooi weer worden! Maar toch staan er nog 19 matchen op het programma. Het zijn de laatste van dit seizoen. Hopelijk melden zich ook voor de allerlaatste matchen nog enkele spelers/coaches om te fluiten, want dat blijkt dit laatste weekend van het seizoen een landelijk probleem!

Het weekend begon vrijdag erg knap met een mooie zege van de dames A tegen Schoten-Brasschaat (81-73). De groepsfoto achteraf was ook mooi! De heren A wilden daags nadien niet achterblijven en knabbelden een hele wedstrijd aan de achterstand tegen As en wonnen uiteindelijk met 86-84!

We beginnen er al vanavond aan met een thuismatch voor de dames A tegen Schoten-Brasschaat. Er staat niks meer op het spel: er kan door beide ploegen vrank en vrij gespeeld worden! Dat kan een mooie partij opleveren!

Excuus voor onze late terugblik. Hoewel het eerder lag aan een te drukke agenda, had onze stilte ook zomaar veroorzaakt kunnen zijn doordat we te erg van ons melk waren na enkele héél close games!

Dit weekend staan er enkele matchen op het programma waarvan de uitslag vooraf niet te voorspellen valt! De heenmatchen waren héél close en dat zou dus dit weekend ook zo kunnen zijn!

 

Het leek een moeilijke opdracht en dat was het waarschijnlijk ook wel. Maar de uitslag is toch duidelijk: in de sporthal van Ter Donk wonnen de dames A knap van Willebroek met 74-58!

Ook de heren B (zie foto) toonden weerbaarheid. Tegen een stug en bij wijlen agressief Bilzen bleven de mannen van coach Erwin kalm en wonnen vlotjes met 49-67!

De evenementenhal is bezet dit weekend, dus hebben we allemaal uitwedstrijden! Op ééntje na: de dames A spelen in de sporthal van Ter Donk tegen Willebroek, geen eenvoudige opdracht.

Er werd gewonnen, er werd verloren! Een weekend zoals een ander dus! Toch ook even vermelden dat alle bestelde pizza’s en pasta’s tijdig werden opgehaald! Bedankt aan alle bestellers en zeker ook aan de helpers van de cel activiteiten!

18 matchen op de agenda dit weekend. Het is duidelijk: de paasvakantie loopt op haar eind! Alle ploegen beginnen aan hun eindsprint!

Sponsors
Verjaardagen
19/07
Elize Tytgat
19/07
Amelie Houbrechts
19/07
Arthur Vandeput
20/07
Ghune Heyligen
20/07
Simon Vandevoort
20/07
Tom Vanhove
21/07
Dayen Pastor Ortiz
21/07
Gerrit Broekmans
21/07
Otis Van Hout
22/07
Peter Claes