Van vrijdagavond tot zondagavond vinden in de evenementenhal de Provinciale Bekerfinales plaats. Daarmee zeggen we natuurlijk niets nieuws!

Meer zelfs: zo’n 130 clubleden hebben zich geëngageerd om tijdens dit weekend te komen helpen! Nu al héél veel dank aan alle enthousiaste medewerkers!

Er staat dan ook véél te gebeuren!


Niet alleen zijn er liefst 13 finales, van U12 tot seniores, maar er is natuurlijk ook veel randanimatie. We voorzien uiteraard enkele ruime cafetaria’s, er is een heuse buitentoog, er is catering, er komt op zaterdag en zondag een springkasteel, er is een grime-stand, …

Kortom, er is geen enkele reden om dit weekend niet af te zakken naar de evenementenhal!

Zeker niet op zaterdagavond: vanaf 18u spelen onze dames A dan immers de finale bij de seniores dames provinciaal tegen Stevoort. Onze dames rekenen op massale vocale steun. Slagen ze erin om de dubbel te behalen? Komt dat zien!!

Het hele programma vind je op https://www.basketbal.vlaanderen/competitiegerelateerde-events/provinciale-bekerfinales/bekervanlimburg

Naast onze dames komen er nog enkele ‘Zonhovenaars’ in actie. Zo speelt Borre (coach U8 B) met Hades de finale van de U21 op vrijdag. Kaat (coach Yippies) speelt zondag met Houthalen de finale van de seniores dames landelijk . En tenslotte speelt Ruben (coach U16) met Zolder A de finale van de seniores heren provinciaal. Kom jouw coach aanmoedigen!

Verder komen nog enkele spelers die een deel van hun jeugdopleiding in Zonhoven genoten, in een paar finales aan de opworp.

Ook bij de refs komen enkele clubgenoten op het veld: Yannick Meert fluit de finale van de seniores dames landelijk, Steven Roelandt fluit de finale van de U12 en zoon Sander fluit de finales van de M16 en de U21. Ook hen wensen we veel succes dit weekend!

Nog een last minute kriebel om te komen helpen? Mailtje naar secretariaat@basketzonhoven.be ! Er zijn nog een paar open plaatsen!

Dus, tot in de evenementenhal dit weekend? Afgesproken!