Nieuws

De mooiste sport die er bestaat, zorgt regelmatig voor een feestje. En binnenkort kunnen we ons opmaken voor zo’n feest! Want na een onverwacht verlies van Stevoort kunnen onze dames A bij de volgende thuiswedstrijd op zondag 16 april om 17u, na afloop van de 3x3 Club Tour, zowaar al kampioen worden. Tegenstander is dan Femina Habac en die gaan dat niet zomaar laten gebeuren, natuurlijk. En dus hebben onze dames alle steun nodig! Daarom, zet het nu al in jullie agenda! We gaan er een feestje van maken. Je hoort er nog van!
O ja, onze dames A wonnen zaterdag redelijk vlotjes van Gems Diepenbeek (47-62).

Sommige ploegen zitten al in vakantiemodus en hebben geen match dit weekend. Maar de meeste ploegen verschijnen toch aan de opworp. En zij verwachten een heleboel supporters!

Aan de rust leek de match van de dames A (geplaagd door blessures) tegen Hasselt gespeeld (18 punten verschil), maar in de tweede helft kwamen de bezoekers nog gevaarlijk opzetten (tot op 1 punt), maar uiteindelijk kon de match beslist worden aan de vrijworplijn (64-60). Daardoor komt de titel echt wel in het vizier! De zondagmatch tegen Maasmechelen werd vlot gewonnen met 74-52.

BINNENKORT