Nieuws

Voor enkele evenementen zijn we als club op zoek naar veel vrijwilligers. Zodoende kunnen we een aardige cent verdienen om te investeren in onze club.

Al deze evenementen zijn onder voorbehoud van de maatregelen van corona. Ook is men nog niet zeker of men, in tegenstelling tot vorige edities een bus kan inleggen. Alle praktische info volgt later.

Heb je interesse, mail dan snel naar wantiez.martine@telenet.be

De eerste trainingen beginnen op 2 augustus. Nog niet voor alle ploegen natuurlijk, maar in augustus zullen voor àlle ploegen de trainingen stelselmatig een aanvang nemen. Hou daarvoor de communicatiekanalen (zeker ook Twizzit) in de gaten!
We zijn in nauw contact met Basketbal Vlaanderen en de Sportdienst van de gemeente Zonhoven i.v.m. de coronamaatregelen tijdens trainingen en wedstrijden. We houden je op de hoogte hierover!

Voordat je een wedstrijd mag spelen, moet je medisch attest bij Basketbal Vlaanderen zijn toegekomen. Maak dus zeker een afspraak in de komende dagen zodat dit in orde is! Een blanco medisch attest werd aan iedere speler bezorgd. 

BINNENKORT