Nieuws

Vorige week waren er nog de zenuwen, maar het voorbije weekend bleven ze kalm en maakten het 2 keer beheerst af. Eerst zaterdag in de halve finale van de beker tegen Hasselt. Na een sterk 3de kwart was de buit (= finaleplaats in Zonhoven op zaterdag 20 mei) binnen. Eindstand 58-48.

En zondag gingen ze vanaf de eerste minuut op dat elan door in en tegen Lummen. 14-35 aan de rust. Rustig controleren na de rust en winst met 36-58. En dan alle remmen los! Dik verdiend feestje! Dikke proficiat aan coach Evelien en alle dames die op en naast het terrein (want er waren en zijn nogal wat blessures) dit verwezenlijkt hebben. Dikke pluim ook aan de enhousiaste vaste kern van supporters die hen het hele seizoen hebben vooruit gestuwd! En nu maken we ons op voor een spetterende finale!

Nadat de evenementenhal eerst door 800 Gouden Zonhovenaars werd ingepalmd, gaat Turnkring Olympia nu zaterdag op de magische toer met “The Most Magical Show on Earth”! Voor basketbal moet je dus elders zijn dit weekend!

Na een zeer succesvol paaskamp van woensdag tot vrijdag, volgde een succesvol 3x3 weekend, met zowel op zaterdag (Girls got Game) als op zondag (3X3 Club Tour) een vlekkeloze organisatie! Dikke merci dan ook aan alle medewerkers (refs, tafelfunctionarissen, catering, technische support, …)! En dan volgde de topmatch van onze dames A …

BINNENKORT