Nieuws

Slechts drie wedstrijden dit paasweekend, maar het zijn stuk voor stuk topmatchen!

De M12 openen de zaterdag met hun wedstrijd in de halve finale van de Beker van Limburg tegen Bree. Onze meisjes wonnen vlotjes hun kwartfinale en gaan er alles aan doen om de finale te halen!

Ook de M16 spelen in eigen zaal de halve finale. Tegen Tongeren wordt het een topmatch! Toeters en bellen zijn toegelaten!

Tenslotte spelen ook de U14 B nog een uitgestelde competitiewedstrijd. Zij nemen het op tegen Cosmo Genk.

Alle supporters op post!!

De dames A wonnen de druk bijgewoonde derby tegen Lommel met 64-54! Knap gedaan dames! De dames B kwamen tekort tegen Femina Habac (73-32). De heren A speelden een close game in en tegen Gems. In money time kon de thuisploeg de zege thuishouden (62-58). Online vinden we geen volledige uitslag van de heren B in Genk.

De dames A krijgen Lommel over de vloer. Ze zijn erop gebrand om de zege thuis te houden en hopen op veel vocale steun! De dames B trekken naar Femina Habac en dat is een subtopper in de reeks. De heren A nemen het op tegen Gems in het Demerstrand. Kunnen ze de goeie prestatie van vorige week opnieuw leveren? De heren B trekken naar Genk voor de terugmatch tegen Cosmo. Thuis werd vorig weekend met 10 punten verschil gewonnen …

BINNENKORT