Nieuws

Nadat de evenementenhal eerst door 800 Gouden Zonhovenaars werd ingepalmd, gaat Turnkring Olympia nu zaterdag op de magische toer met “The Most Magical Show on Earth”! Voor basketbal moet je dus elders zijn dit weekend!

Na een zeer succesvol paaskamp van woensdag tot vrijdag, volgde een succesvol 3x3 weekend, met zowel op zaterdag (Girls got Game) als op zondag (3X3 Club Tour) een vlekkeloze organisatie! Dikke merci dan ook aan alle medewerkers (refs, tafelfunctionarissen, catering, technische support, …)! En dan volgde de topmatch van onze dames A …

Dat het hele weekend bol staat van het basketbal in Zonhoven, wist je al! Maar we willen het graag nog eens herhalen. J

Naast het Girls Got Game tornooi op zaterdag en de finale van de 3X3 Club Tour op zondag, zijn er nog 5 matchen die onze bijzondere aandacht krijgen!

De dames B trekken zondagmiddag naar Stevoort, de heren A nemen het zaterdagavond inde Helix op tegen Maasmechelen A.

De U16 spelen zaterdag na GGG tegen Lommel A en hopen op veel vrouwelijke fans ;-)! De U12 D openen de zondagmorgen tegen Bilzen.

Maar dé topper van het weekend staat zondag om 17u op het programma! Na de 3X3 Club Tour spelen onze dames A voor een volle tribune (ja toch?) tegen Femina Habac. Winst betekent een nieuwe titel! Be there!

BINNENKORT