Nieuws

Nu zaterdag staan de laatste matchen van dit seizoen geprogrammeerd. De U12 A trekken voor een uitgestelde wedstrijd naar Dessel-Retie.

Ook nog 2 thuismatchen. Thuis is in dit geval de sporthal van Ter Donk, omdat de turnkring de evenementenhal heeft ingepalmd!

De U14 B ontvangen Lummen en meteen daarna spelen de U16 tegen Tongeren!

Profiteer ervan en ga supporteren!!

Het voorbije weekend was de zon volop van de partij! Niet alleen aan de zee (waar wij zaten), maar ook in Zonhoven. Zowel buiten de sporthal als daarbinnen! Veel stralende gezichten alleszins, vooral op zondag!

Uiteraard was er de knallende afsluiter: de galamatch van de dames A tegen Stevoort (67-45 winst), waarna de dames én afscheidnemend coach Mike gehuldigd werden! Nog eens een dikke proficiat voor het behalen van de titel!

Zondagvoormiddag was er ook een zééér geslaagde family day met veel Yippies, U8 en U10 spelers en hun ouders die door mekaar werden uitgedaagd bij allerlei basket- en andere spelletjes! Schitterend initiatief o.l.v. coach Vincent! Bedankt aan alle enthousiaste deelnemers. We proberen eerstdaags foto’s en filmpjes online te zetten!!

Zondagmiddag om 15u15 ontvangen de dames A, sinds vorige week kampioen in eerste provinciale, Stevoort voor een galamatch in eigen huis. We hopen op een volle tribune om hen naar een laatste overwinning te schreeuwen. En nadien een leuk feestje! Be there!!

BINNENKORT