Nieuws

Vol huis vanavond in de polyvalente zaal voor de 15de editie van de Basketquiz. Vanaf 20u is het volle focus (hoewel, er is ook drank te verkrijgen :-)!) voor de vragen.
Op hetzelfde moment spelen ook al drie ploegen op vrijdagavond hun match. De heren A trekken, zonder de onfortuinlijke Yoni, naar Peer, op zoek naar de eerste zege in de play-ups. De heren B zijn gelijktijdig in Beringen uit op revanche na de nipte nederlaag in de heenmatch. Ook de M14 treden aan, thuis tegen Aarschot.

Weinig echte verrassingen dit weekend. De dames A wonnen vlotjes van Leopoldsburg (45-87). Dat de dames B ook ruim gingen winnen in Stevoort B, was wel een fijne verrassing (41-60). En dat de heren A (weliswaar niet compleet) zo ruim zouden verliezen in As, was ook niet echt verwacht (80-54).

Elke competitieploeg van Basket Zonhoven moet aan de bak dit weekend! Dat zijn dus 20 ploegen! En 12 daarvan spelen een thuismatch! Daarom dat een aantal vrijwilligers zowel zaterdag als zondag tijdens de drukste momenten de worstenkraam gaan uitstallen en bemannen! Kom zeker eens langs!

BINNENKORT