Nieuws

Terwijl in de evenementenhal het hele weekend dansmoves worden geshowd, gaat het basketbal uiteraard gewoon door!

De M19 gaan in Lommel (tegen de ploeg van Zonhovenaar Bram Claes!) op zoek naar een plaats in de finale van de Beker van Limburg! Supporters zijn op post zondag vanaf 13u in de Soeverein in Lommel!

Thuismatchen gaan dit weekend door in sporthal Ter Donk!

De dames A mogen dit weekend even nagenieten. Zij hebben een vrij weekend. Maar al de rest (19 ploegen) moeten vol aan de bak. Een volle kalender dus!

Vorige week waren er nog de zenuwen, maar het voorbije weekend bleven ze kalm en maakten het 2 keer beheerst af. Eerst zaterdag in de halve finale van de beker tegen Hasselt. Na een sterk 3de kwart was de buit (= finaleplaats in Zonhoven op zaterdag 20 mei) binnen. Eindstand 58-48.

En zondag gingen ze vanaf de eerste minuut op dat elan door in en tegen Lummen. 14-35 aan de rust. Rustig controleren na de rust en winst met 36-58. En dan alle remmen los! Dik verdiend feestje! Dikke proficiat aan coach Evelien en alle dames die op en naast het terrein (want er waren en zijn nogal wat blessures) dit verwezenlijkt hebben. Dikke pluim ook aan de enhousiaste vaste kern van supporters die hen het hele seizoen hebben vooruit gestuwd! En nu maken we ons op voor een spetterende finale!

BINNENKORT