Ja, we weten het: het is een verlengd weekend en het gaat héél mooi weer worden! Maar toch staan er nog 19 matchen op het programma. Het zijn de laatste van dit seizoen. Hopelijk melden zich ook voor de allerlaatste matchen nog enkele spelers/coaches om te fluiten, want dat blijkt dit laatste weekend van het seizoen een landelijk probleem!


De dames B sluiten het seizoen af met een thuismatch tegen Hasselt. Geen makkelijke klus. En de heren A krijgen zelfs de kampioen op bezoek. Cosmo Genk zal in schoonheid willen afscheid nemen van 2de provinciale. Anderzijds: onze mannen klopten vorige week As, toen het nummer 2!

De M19 ontvangen het sterke Tongeren. De M16 A krijgen Gems op bezoek: de heenmatch was spannend (4ptn verschil). De M16 B spelen tegen het sterke Zuiderkempen. De M14 ontvangen leider Stevoort.

De U18 sluiten het seizoen af met een thuismatch tegen Tongeren. De U16 A verdedigen hun leidersplaats in Nieuwerkerken, de U16 B trekken naar Tongeren. De U14 A spelen in Hasselt en de U14 B ontvangen Tienen.

De U12 A hopen het seizoen met winst af te sluiten tegen Hasselt, de U12 B trekken naar het sterke Leopoldsburg en de U12 C gaan voor de zege in Tongeren.

De U10 A ontvangen Landen, de U10 B krijgen bezoek van Optima en de U10 C nemen het op tegen Tienen. De U8 A sluiten hun seizoen thuis af tegen Hasselt en de U8 B trekken voor hun laatste match naar Leopoldsburg.

Alle supporters een laatste keer op post!