We beginnen er al vanavond aan met een thuismatch voor de dames A tegen Schoten-Brasschaat. Er staat niks meer op het spel: er kan door beide ploegen vrank en vrij gespeeld worden! Dat kan een mooie partij opleveren!


De dames B trekken zondagmorgen naar Tongeren: geen makkelijke trip! De heren A krijgen in de laatste 2 weken de top 2 op bezoek: zaterdagavond is dat As. Benieuwd of de mannen van Mahrnord zich nog eens kunnen overtreffen!

De M19 ontvangen Peer: de heenmatch werd met slechts 1 puntje verschil gewonnen! De M16 A ontvangen het nog ongeslagen Dessel-Retie en de M16 B trekken naar Houthalen: die match eindigde in de heenronde op een gelijkspel! De M14 spelen in Peer: die heenmatch leverde een zege op met slechts 2 puntjes verschil. Veel spanning verwacht bij de meisjesmatchen dus!

De U18 spelen in Hasselt, de U16 A verdedigen hun leidersplaats tegen Optima. De U16 B krijgen Diest op bezoek, dat zou winst moeten kunnen opleveren. De U14 A krijgen de leiders uit Asse-Ternat op bezoek.

De U12 A moeten 2 keer aan de bak dit weekend: op zaterdag krijgen ze leider Aarschot over de vloer, op zondag trekken ze naar Lommel. De U12 B ontvangen Clem Scherpenheuvel.

De U10 A spelen in het Sportcentrum tegen Cosmo Genk, de U10 C trekken zaterdagmorgen naar Tongeren. De U8 A nemen het op tegen Leopoldsburg en de U8 B trekken naar Lummen.

Alle supporters op post!