Dit weekend staan 16 ploegen van Basket Zonhoven aan de opworp. Laten zij zich inspireren door de Belgian Cats en stijgen ze boven zichzelf uit?


De dames A spelen in Lummen voor de Beker van Limburg. In de competitie gingen ze ginds met slechts 3 puntjes onderuit. Het kan dus spannend worden! De heren A trekken naar Stevoort en proberen de winst uit de heenmatch over te doen. De heren B krijgen Helchteren op bezoek en dat kan een close game worden.

De M19 spelen zondag pas hun 1ste wedstrijd in de tweede ronde. Zij spelen de derby tegen Hasselt. De M16 A krijgen de Antwerp Giants over de vloer. De M16 B ontvangen de meisjes van het sociaal project Molenbeek Rebels. De M14 nemen het op tegen Lummen.

Het sterke Maasmechelen komt op bezoek bij onze U18, dat wordt moeilijk. De U16 A zijn in de winning mood en hopen dat door te trekken tegen Nieuwerkerken. De U16 B spelen in het Demerstrand tegen het ongeslagen Gems.

Een dag later spelen ook de U14 A daar tegen Gems. De U14 B trekken naar het ongeslagen Lions Genk. De U12 A nemen het op tegen Guco Lier, de U12 C gaan opnieuw voor winst in Maasmechelen.

De U10 B ontvangen Leopoldsburg en de U10 C moeten ook al naar Diepenbeek.

Alle supporters op post!