Zondagmorgen komt de Sint langs tijdens het Sintontbijt. Benieuwd of hij voor een extra push kan zorgen tijdens de liefst 21 wedstrijden dit weekend!


De dames A mikken na de nagelbijten van vorig weekend, resoluut op de winst tegen Aartselaar. De dames B trekken naar Lommel. Dat wordt een dubbeltje op zijn kant. De heren A spelen bij de buren in Hades en mikken opnieuw op winst. De heren B moeten naar Helchteren en dat wordt een spannende match, gokken we.

De M19 ontvangen Scherpenheuvel en gaan voor de zege. Ook de M16 A maken veel kans in Diepenbeek. De M16 B trekken met vertrouwen naar Beringen. En ook de M14 hebben zeker winstkansen tegen Lommel. Kortom: 4 op een rij voor de meisjesploegen?

 Spannende match in het vooruitzicht voor de U18 tegen Tongeren. Dat geldt ook voor de U16 A tegen Lommel. De U16 B hopen er een echte wedstrijd van te kunnen maken tegen Houthalen. Zware wedstrijd voor de U14 A tegen Beringen. De U14 B moeten naar Lummen.

Topmatch voor de U12 A tegen de ongeslagen leiders uit Lommel. De U12 B ontvangen Lummen en gaan voor de zege. De U12 C trekken naar Optima.

De U10 A spelen bij Hades, de U10 B ontvangen Leopoldsburg en de U10 C moeten naar Lummen. De U8 A ontvangen Peer en de U8 B spelen in de Alverberg tegen Orly.

Alle supporters op post!