Het voorbije weekend werden de laatste competitiewedstrijden van het seizoen gespeeld. Er werd gewonnen, er werd verloren. Er stond niet meer zoveel op het spel voor onze ploegen.

De focus lag dus vooral op ‘Have fun’, de leuze van onze club!

Als we terugkijken op het seizoen, kunnen we alleen maar tevreden zijn.


De dames A werden voor de 2de keer kampioen en staan zaterdag in de bekerfinale. Volgend seizoen nemen ze de handschoen op in 2de landelijke. De dames B eindigden mooi in de subtop in 2de provinciale en stijgen mee naar 1ste provinciale volgend seizoen.

De heren A eindigden in hun eerste seizoen in 2de provinciale mooi in het midden en kenden een probleemloos seizoen waarin ook de jongeren hun kansen kregen. Volgend jaar gaat de lat een beetje hoger! De heren B hielden zich mooi staande in de moeilijke 4de provinciale en stijgen volgend jaar naar 3de provinciale.

Onze meisjesploegen (M19, M16 en M14) speelden een mooi seizoen op niveau 3 en toonden hun baskettalent. De U18 jongens waren een stevige middenmotor in niveau 4. De voornamelijk eerstejaars U16 jongens hielden zich mooi staande op niveau 2 en dat belooft veel goeds voor volgend seizoen. De U14 A draaiden mooi bovenaan mee in niveau 3, terwijl de U14 B na slechts een paar maanden training na nieuwjaar lieten zien dat je wel degelijk later kan beginnen met basketbal.

De U12 ploegen groeiden allemaal naar een hoger niveau in het voorbije seizoen en dat geldt ook voor de U10 ploegen. De beide U8 ploegen toonden dat ook in de jongste lichtingen van de club veel talent en vooral veel enthousiasme schuilgaat.

 

Volgend weekend vinden de provinciale bekerfinales plaats in onze eigen evenementenhal. Daar komen we later deze week nog op terug.

De komende weken wordt er in bloktrainingen nog verder gewerkt in voorbereiding op het volgend seizoen.