Voor een aantal ploegen zit de competitie er al een tijdje op, maar toch moeten 15 ploegen van onze club dit weekend nog vol aan de bak. Een laatste keer knallen dus!


De dames A trekken nog naar Hasselt voor een laatste derby. De heren B ontvangen Optima D.

De M16 spelen in Kiewit tegen Hades en de M14 ontvangen het sterke Tongeren.

De U16 nemen het op in en tegen Beringen. Stevoort is de tegenstander van de U14 A, terwijl de U14 B voor hun laatste match naar Bilzen trekken.

De U12 A spelen in Nieuwerkerken, de U12 B ontvangen Scherpenheuvel. De U12 C nemen het op tegen Tongeren en de U12 D ontvangen Beringen.

De U10 A krijgen BAVI Vilvoorde over de vloer, de U10 B moeten naar Landen. Minder verre verplaatsingen voor de U10 C (naar Hasselt) en de U8 B (naar Stevoort).

Ook dit weekend gaan de thuismatchen door in sporthal Ter Donk. Dansschool Move it Up palmt immers de evenementenhal in dit weekend!

Na dit weekend gaat alle focus dan naar de apotheose van het seizoen: de bekerfinales. Daarin ook 1 finalist van Basket Zonhoven, nl de dames A bij de provinciale seniores. Verder ook nog een heleboel bekende gezichten, maar daarover later meer!

Wil je graag een handje toesteken, maar heb je nog geen vraag gehad om je naam toe te voegen aan de werklijst? Eén adres: secretariaat@baskezonhoven.be!