De dames A mogen dit weekend even nagenieten. Zij hebben een vrij weekend. Maar al de rest (19 ploegen) moeten vol aan de bak. Een volle kalender dus!


De dames B trekken naar Femina Habac, de heren A spelen hun laatste competitiewedstrijd in eigen huis tegen Peer. De heren B ontvangen Lummen D.

De M19 ontvangen Dessel-Retie en de M16 krijgen Femina Habac op bezoek. De M14 trekken naar Diepenbeek om er Gems partij te geven.

De U18 nemen het op tegen Lions Genk en de U16 reizen naar Malle. De U14 A spelen in De Helinx tegen Maasmechelen. De U14 B gaan op burenbezoek bij Hades.

De U12 A nemen het op teen Aarschot, de U12 B trekken naar Mol. Thuismatch voor de U12 C, zij ontvangen Cosmo Genk. De U12 D nemen het in het Demerstrand op tegen Gems Diepenbeek.

De U10 A spelen in eigen huis tegen Oxaco Boechout, de U10 B moeten naar Lummen en de U10 C ontvangen Hades. De U8 A openen het weekend in eigen huis tegen Tienen en de U8 B nemen het op tegen Hasselt.

Een volle kalender inderdaad. Zondagavond gaat de sporthal een hele week dicht voor de opbouw en repetities van het Europees Kampioenschap Garde- en Showdans.