Vorige week waren er nog de zenuwen, maar het voorbije weekend bleven ze kalm en maakten het 2 keer beheerst af. Eerst zaterdag in de halve finale van de beker tegen Hasselt. Na een sterk 3de kwart was de buit (= finaleplaats in Zonhoven op zaterdag 20 mei) binnen. Eindstand 58-48.

En zondag gingen ze vanaf de eerste minuut op dat elan door in en tegen Lummen. 14-35 aan de rust. Rustig controleren na de rust en winst met 36-58. En dan alle remmen los! Dik verdiend feestje! Dikke proficiat aan coach Evelien en alle dames die op en naast het terrein (want er waren en zijn nogal wat blessures) dit verwezenlijkt hebben. Dikke pluim ook aan de enhousiaste vaste kern van supporters die hen het hele seizoen hebben vooruit gestuwd! En nu maken we ons op voor een spetterende finale!


Er waren ook nog enkele andere wedstrijden dit weekend. Zo wonnen de heren B in Optima na een mooi eindoffensief met 65-69. De M19 kwamen net tekort tegen Antwerp Wolf pack (43-36) en ook de M16 konden net niet winnen in Scherpenheuvel (61-51).

De U18 verloren verrassend ruim in Houthalen (81-60). Ook de U12 C gingen de boot in tegen Alfa (50-28).

Spannende matchen bij de U10 A (in Grimbergen) en de U10 C (in Femina Habac). Veel fun op het veld bij de U8 A (in Lummen) en de U8 B (in Diepenbeek).