Nadat de evenementenhal eerst door 800 Gouden Zonhovenaars werd ingepalmd, gaat Turnkring Olympia nu zaterdag op de magische toer met “The Most Magical Show on Earth”! Voor basketbal moet je dus elders zijn dit weekend!


De dames A spelen zaterdag hun halve finale van de Beker van Limburg in Sporthal Ter Donk tegen BT Hasselt. Een finaleplaats in onze evenementenhal op zaterdag 20 mei staat op het spel! Nu zondag trekken de dames dan naar Lummen voor een tweede poging om de titel in 1ste provinciale te behalen!

De heren B trekken naar Tessenderlo en nemen het tegen Optima D op. De M19 maken veel kans op winst in Antwerpen tegen The Wolf Pack. De M16 trekken naar Scherpenheuvel. Misschien helpt een kaarsje om beter te doen dan het verlies met 5 punten uit de heenmatch! De U18 trekken naar Houthalen voor een spannende match; de heenmatch eindigde op een gelijke stand!

Achel is de bestemming van onze U12 C. Winst tegen Alfa zit er zeker in! De U10 A trekken naar Grimbergen, de U10 C naar Femina Habac. Tenslotte nemen de U8 A het op tegen Lummen en de U8 B tegen Gems Diepenbeek.

Benieuwd of we ook magische momenten zullen meemaken op het basketterrein!

Alle supporters op post!