De mooiste sport die er bestaat, zorgt regelmatig voor een feestje. En binnenkort kunnen we ons opmaken voor zo’n feest! Want na een onverwacht verlies van Stevoort kunnen onze dames A bij de volgende thuiswedstrijd op zondag 16 april om 17u, na afloop van de 3x3 Club Tour, zowaar al kampioen worden. Tegenstander is dan Femina Habac en die gaan dat niet zomaar laten gebeuren, natuurlijk. En dus hebben onze dames alle steun nodig! Daarom, zet het nu al in jullie agenda! We gaan er een feestje van maken. Je hoort er nog van!
O ja, onze dames A wonnen zaterdag redelijk vlotjes van Gems Diepenbeek (47-62).


De M16 konden niet opnieuw winnen tegen Lommel (63-48) en ook de M14 moesten de wet van de sterkste ondergaan tegen Femina Habac (44-58).
De U18 verloren enigszins verrassend in Peer (55-37) en ook de U16 konden, na een minder 2de kwart, niet winnen in Lommel (67-63). De U14 A blijven in de winning mood na een zege met 63-43 tegen Hades. En ook de U14 B zitten in een goeie flow; nu winst met 49-39 tegen Lummen!
De U12 A verloren tegen Beringen (45-68), bij de U12 B werd het laatste kwart tegen Optima online niet geregisteerd, dus kunnen we geen uitslag geven. De U12 C stootten op een sterk Bree (66-14) en ook Nieuwerkerken was te sterk voor onze U12 D (27-67).
De U10 A bleken goed wakker in Willebroek, de ouders na enkele koffies ook! De U10 B toonden hun kunnen tegen Bilzen en de U10 C weerden zich dapper tegen Optima. Dat deden ook de U8 B in Leopoldsburg.

RESPECT

We willen ook nog graag even focussen op één van de basiswaarden van onze club: respect! Respect voor ploegmaats, coach, tegenstanders, refs, materiaal, … Wij hechten daar als club erg veel waarde aan en trachten iedereen die onze clubkleuren verdedigt, die waarde bij te brengen. En we denken dat wij, dat jullie, daar ook erg goed in slagen! Daarom vinden we het ook erg jammer dat er dit weekend een incident was met bezoekende supporters die totaal geen respect toonden naar onze clubrefs. Hierbij willen we nogmaals onderlijnen dat we onze clubrefs en youth officials ten allen tijde voor 200% zullen steunen. Het is dank zij hen dat onze kinderen hun geliefde sport kunnen beoefenen!