Vanavond openen de M19 het weekend met een match in Peer (winst!?) en maandagavond sluiten de U12 A het weekend af met een moeilijke thuismatch tegen Gems. En tussenin zijn er nog 18 wedstrijden!


De dames A ontvangen Tongeren en gaan zich niet laten verrassen. Ook de dames B, op bezoek in Zolder, zien we winnen. De heren A krijgen het sterke Maasmechelen, met het fenomeen Lundy, op bezoek. De heren B zitten in een positieve flow en maken zeker kans tegen Nieuwerkerken B.
De M19 krijgen zondag ook nog Antwerp Wolf Pack op bezoek. Ook dit zien we goed aflopen. De M16 ontvangen het sterke Mol. De M14 trekken naar Stevoort en hopen te verrassen.
De U16 nemen het op tegen het sterke Hubo Limburg United. Met Houthalen krijgen de U14 A een haalbare kaart voorgeschoteld. De U14 B trekken met vertrouwen naar het sterke Tongeren.
Drie U12 ploegen treden allemaal aan tegen Peer: de U12 A spelen nog een tweede match dit weekend, tegen Peer A. De U12 C spelen tegen Peer C en de U12 D tegen Peer B.
De U10 A spelen de derby tegen Gems, de U10 B gaan naar Hasselt en de U10 C ontvangen Diest. De U8 A krijgen Landen op bezoek, de U8 B nemen het op tegen Femina Habac.
Alle supporters op post!