Elke competitieploeg van Basket Zonhoven moet aan de bak dit weekend! Dat zijn dus 20 ploegen! En 12 daarvan spelen een thuismatch! Daarom dat een aantal vrijwilligers zowel zaterdag als zondag tijdens de drukste momenten de worstenkraam gaan uitstallen en bemannen! Kom zeker eens langs!


De dames A trekken naar Leopoldsburg. We zien hen niet in de problemen komen. De dames B staan waarschijnlijk opnieuw voor een close game in en tegen Stevoort B. De heren A trekken naar As, waar ze zeker niet kansloos zijn. De heren B ontvangen Lummen C.
Winstkansen ook voor de M19, thuis tegen Peer. Met Hasselt B komt een sterke tegenstander over de vloer voor de M16. De M14 nemen het op tegen Miners Beringen.
De U18 maken een mooie kans tegen Zolder B. We verwachten een spannende match tussen de U16 en Lier B. De U14 A ontvangen Nieuwerkerken en de U14 B krijgen het sterke Lions Genk op bezoek.
De U12 A trekken naar het sterke Hasselt, de U12 B nemen het op tegen Lummen A. De U12 C trekken naar Maasmechelen en de U12 D ontvangen Hades B.
De U10 A krijgen Brabants bezoek uit Asse, de U10 B spelen in Nieuwerkerken en de U10 C in Lummen.
De U8 A spelen tegen Hades A en de U8 B trekken naar Peer.
Alle supporters op post!