De eerste editie van ons sintontbijt was zonder meer een succes! Niemand heeft honger geleden en niemand moest te lang wachten op eten en drinken. En dat ondanks het feit dat het hier en daar behelpen was in een zaal zonder keuken! Bedankt aan alle aanwezigen en zeker ook aan alle helpers, voor én achter de schermen!

O ja, de Sint kwam ook langs (er waren uiteraard géén stoute kinderen bij Basket Zonhoven), er was een tof pietenparcours en dan waren er nog eens enkele wedstrijden met een schitterend resultaat!


Zo lieten de dames A die van Femina Habac geen enkele kans (43-60), al liep Lisa wel een neusbreuk op (beterschap Lisa!). Het traditionele ommetje langs Wilderen mocht niet ontbreken, natuurlijk. Voordien had het jeugdige talent van Femina op haar beurt geen genade gehad met onze dames B (68-38). De heren A kenden personeelsproblemen door ziekte en kwetsuren en ondanks de hulp van enkele B-spelers was eersteprovincialer Lummen een maatje te sterk in de bekerpartij (65-95).

Gentson was, zoals verwacht, meer dan een maatje te groot voor onze U16 in de Beker van Vlaanderen (104-33). De U12 A speelden goed mee met Hasselt A, maar moesten uiteindelijk de duimen leggen (31-43). De U12 B speelden een superpartij tegen leider Tongeren. Eindstand 40-40! De U12 C wonnen vlot van LummenC (51-31) en de U12 D deden hetzelfde met Maasmechelen C (33-64).

De match van de U10 B ging niet door, die van de U10 C (tegen het sterke Bilzen) wel. Ook de U8 A (tegen Lummen) en de U8 B (in Gems) konden hun progressie volop laten zien!