Terwijl de mannen van Hubo Limburg United op vrijdagavond hun competitie aftrappen (enfin, u begrijpt ons!), moeten ook quasi alle ploegen van Basket Zonhoven dit weekend aan de bak. De U14 A is vrij dit weekend, maar die kunnen dus een heel weekend gaan supporteren :-)!


De dames A openen hun competitie zondagmiddag thuis tegen Lommel B, en de dames B trekken de andere richting uit, naar Sint-Truiden om het tegen Habac B op te nemen.

De heren A spelen hun eerste competitiematch in Tongeren en de heren B ontvangen Bilzen C.

De U19 M trekken naar Lommel, terwijl de U16 M (Niv 2) het weekend afsluiten in Nijlen. De U16 M (Niv 3) de dames van Gems ontvangen in Hades.  De U14 M ontvangen Tongeren.

De U21 nemen het zondagmorgen op tegen Leuven Bears. De U18 J (spelend onder de Hades vlag) trekken naar Zolder en de U16 Jongens ontvangen Stevoort.

De U14 B van coach Lisa nemen het op tegen het haar bekende Gems Diepenbeek. De U12 A openen in alle vroegte de debatten op zaterdag in Peer. De U12 B spelen een derby in en tegen Hasselt B en de U12 C ontvangen Gems C.

De U10 A moeten ook al tegen Gems aantreden, maar in het Demerstrand. De U10 B ontvangen Lions Genk. De U8 A ontmoeten Lummen en de U8 B tenslotte nemen het op tegen Stevoort.

In totaal 19 matchen om naar uit te kijken! Wat een weelde! Geen moment verveling dit weekend!!