Heel wat actie op diverse Vlaamse velden maar ook in onze Evenementenhal. Met soms een traan, dikwijks ook mooie overwinningen en vooral een lach!


De J16 stonden in As 3 kwart (ruim) aan de leiding in de Beker van Limburg, maar werden in het slotkwart overspoeld door de thuisploeg. Daardoor gingen ze nipt de boot in (55-50)
Onze U12B en C speelden een oefenmatch met veel inzet tegen elkaar. De U12A moesten wel vol aan de bak in hun competitiematch tegen Tongeren maar wonnen wel vlot (69-36)
Ook de M14A traden in competitie aan; hun slotakkoord kwam net te laat om de buren in Hasselt nog te kunnen verslaan (41-43)

De Heren A traden 2 maal aan dit weekend. Zowel in Peer op zaterdag (58-53) als zondag thuis tegen Lummen (49-61) werd er verloren. Gelukkig nog maar om te oefenen :)
Zowel de M16 als de Dames A speelden op zondag bij Campinia Dessel-Retie. De M16 sloten deze competitiewedstrijd verliezend af (67-44) maar de Dames A blijven kampioen van de oefenwedstrijden (32-57)
En dat nadat er toch minstens 1 speelster tot in de vroege uurtjes gespot werd op Rock Herk. Maar ondergetekende kan zich vergissen natuurlijk: zijn blik was toen ook al redelijk wazig.

Waar de M19 gingen verliezen in Malle (78-59), gingen de G14B voor de Beker van Limburg winnen in Cosmo Genk (30-52)
En de G14A wonnen knap in de Beker van Vlaanderen tegen het sterke Gentson (57-49) Wij hebben dus een minstens even sterk ploegje!

Maar dan het hoogtepunt van het weekend: de start van de Yippies. Met 22 kwamen ze opdagen! Coach Kaat en Marin kregen gelukkig de hulp van Femke en Stien om alles een beetje in goede banen te leiden.
Iedereen zag dat het goed was en zowel kinderen als ouders amuseerden zich kostelijk. Patrick van het secretariaat was iets hareder aan het zweten om elk kind ingeschreven te krijgen. Gelukkig was er de hulp van zijn vrouwtje om alles toch nog in orde te krijgen.
Waarvoor dank ;)