Nieuws

Dit weekend staat de evenementenhal van zaterdagmorgen tot zondagavond volop in het teken van 3x3 Basketbal! Er valt van alles te beleven! Kom zeker eens langs!

Op 29 mei worden in het Mediahuis de Limburgse Basketbal Awards uitgereikt. In de categorie dames 1ste provinciaal is Mike Vanstiphout genomineerd. Proficiat, Mike! Meer dan verdiend!

In de categorie ‘Speelster van het jaar 1ste provinciaal’ is geen enkele speelster van Basket Zonhoven genomineerd. Een duidelijker teken dat de behaalde titel er eentje van het collectief was, kan je niet geven, denken we! Maar kapitein Kim mag wel mee op de foto!

Het is gebeurd ! De laatste matchen van het seizoen zitten erop!

De U16 wonnen mooi hun match van Tongeren met 54-43, de U14 B speelden een héél close game tegen Lummen die nipt met 43-45 verloren ging. De U12 A weerden zich dapper, maar de reekswinnaars van Dessel-Retie waren te sterk (73-50).

De competitie is gedaan. De bloktrainingen met de ploegen van volgend jaar beginnen vanaf maandag. En het volgend weekend kijken we uit naar een druk 3x3 weekend, met zaterdag ‘Girls Got Game’ en zondag ‘3x3 Club Tour’.

Heb je zin om hierbij nog enkele uurtjes te komen helpen? Tof!

Stuur een mailtje naar activiteiten@basketzonhoven.be. Tot dan!

BINNENKORT