okt

20

Afrekening met zwarte schaap?

Ingezonden door: Erik Jacobs

Het weekend begint nog eens als vanouds vanavond met de Dames C die thuis Lummen bekampen. Het weekend met een zege beginnen, het is heel realistisch want onze Dames zitten in een positieve flow.
De Heren B zijn dit weekend vrij, maar de andere seniorenploegen treden allemaal aan.
De Dames B ontmoeten zaterdag om 18.30 uur eveneens Lummen in de E-hal! Enkel het beste spel kan een overwinning opleveren. One Team Dames!
Daarna ontvangen de Heren A Black Sheep. Hopelijk kunnen ze van de zwarte schaapjes winnen om zo iets beter voor de dag te komen in het klassement.
Tot slot spelen de Dames A in Okido Arendonk op zondagmiddag. Als de Dames ongeslagen aan de topper willen beginnen tegen Boom op onze croque-dag, dan zal deze horde genomen moeten worden. Al hebben we daar alle vertrouwen in.

 

Buiten deze matchen zijn er nog 7 jeugdmatchen dit weekend. Op uitzondering van de Microben Beren op zondag in Tessenderlo, spelen ze allemaal zaterdag.
Te beginnen met de U18 zaterdagmorgen om 9 uur in Zolder. Zij kunnen bijna rechtstreeks van de Nacht van de Jeugdbeweging naar ginder rijden ;)
De U14-ploegen mogen thuis na elkaar spelen tegen respectievelijk Bilzen en Beringen.
Voor de rest nog 3 verplaatsingen. De Landelijke U16-meisjes naar Molenbeek wat normaal gezien een overwinning moet worden.
De U12 spelen de derby in Hasselt en de Supermicroobjes A mogen naar Diepenbeek.

Veel plezier allemaal!