jan

25

Roeselare - Meisjes U 16: 61 - 54

Ingezonden door: Gerry Henraat

Nog een verslagje van 16/1...

Eerste verre verplaatsing, helemaal naar Roeselare. Daags na de eerste echte ‘winterellende’dag in België. Als dat maar goed gaat... 

Het weer zat in elk geval mee. De wegen waren sneeuwvrij en berijdbaar voor onze ‘chauffeurs’. Een kleine 2 uur onderweg in een kolonne van 3 gevulde auto’s. En een auto met Imke en papa vanuit Diest.

In Roeselare aangekomen wordt eerst de honger gestild met brood en toespijs en lekkere brownietaart (dankjewel Martine). En dan kleedkamers in, spieren los schudden, opwarmen ...

De wedstrijd start sterk. Beide ploegen gaan ervoor. Even hebben onze dames een voorsprong. Daarna gaat de stand gelijk op (18-17).

Tijdens het 2de quart blijven de 2 ploegen aan elkaar gewaagd. Er zijn knappe passen, sterke verdediging, ... Spijtig genoeg worden er ook veel fouten gefloten bij onze speelsters. Waarbij wij (supporters) niet altijd de fout doorhebben. ’t Zal wel aan ons liggen zeker? (30-29)

Ook na de pauze blijven beide ploegen sterk spelen. In het 3de quart vergroot Roeselare z’n voorsprong (48-42). In het 4de quart lukt het ons even om de stand terug gelijk te krijgen. De ploeg en supporters geven zich helemaal. Spijtig genoeg lukt het niet om de bovenhand te krijgen (61-54).

Bedankt coach en speelsters voor de mooie wedstrijd. En bedankt Martine, Els, Sander en Dirk om ons allen veilig terug thuis te brengen.

Lieve Vaes