mrt

21

Ingezonden door: Gerry Henraat
Heren C
21/03
Heren C

Deze wedstrijd tegen het steeds gevreesde Black Sheep was een must win voor het behoud. Black  Sheep met 6 man op de scoresheet, Zonhoven met 8.  Al komt Alain pas de tweede helft opdagen en heeft Goose één of andere griep! Onder impuls van Jort lopen we het eerste kwart 11 punten uit (26/15)

Het tweede kwart kunnen we, ondanks ons overhaast spel, BS tot op 8 punten houden dankzij de scores van onze centers Guy, Gert en Michiel.

Dan schiet Pé in actie in het derde kwart en scoort de ene fastbreak na de andere (54/47). Het vierde kwart is dan weer voor Bolle die via vrij worpen de eindstand vastlegt op 68/58

Een mooie collectieve overwinning tegen een toch stevig spelend Black Sheep.

Scores: Bolle 13, Michiel 4, Guy 12, Alain, Gert 8, Jort 17, Pé 14, Goose.

Verslag: Jort Leyssens

mrt

7

Ingezonden door: Gerry Henraat
Heren C
07/03
Heren C

Operatie redding gaat voort!

Voor de moeilijke en zéér belangrijke verplaatsing met het oog op het behoud kon coach Stijn een beroep doen op een 11-koppige selectie. Geen overbodige luxe als je weet dat je tegenstander jeugdig is en vooral snel speelt op het naar Zonhovense normen groot terrein. 

dec

3

Ingezonden door: Gerry Henraat
Heren C
03/12
Heren C
Eindelijk nog eens met 8 man ! Joost, onze sterkhouder van de voorbije matchen is er spijtig genoeg wel niet bij. We willen er deze keer voor
gaan. Met 7 verliesmatchen op een rij (11 als de match tegen Bree een forfait blijft), wordt het hoog tijd voor een winstmatch.
sep

21

Ingezonden door: Erik Jacobs
Heren C
21/09
Heren C
Voor het eerst dit seizoen slaagt de C-ploeg erin 8 spelers paraat te hebben, met de hulp van Wim. Tot dusver was dit niet gelukt, vanwege kwetsuren, trouwfeesten,... en andere verplichtingen. In de kleedkamer was het vertrouwen dan ook aanwezig om een mooie prestatie neer te zetten.
Tijdens de opwarming werd het vertrouwen echter al wat aangetast door het fysieke voorkomen van de tegenpartij. Stevige kerels, een stuk jonger (dus sneller), en een paar centers groter dan Wim...