mrt

4

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames C
04/03
Dames C

Dieter zijn laatste thuismatch, hij stopt na 7 jaar als trainer in Zonhoven, wegens professionele activiteiten met zijn zelfstandig beroep!
Het werd een zéér spannende wedstrijd die de speelsters zeker wilden winnen voor Dieter zijn laatste thuiscoaching.
Uiteindelijk na een moeilijke wedstrijd voor Zonhoven heeft Liene Sourbron op 3 sec van het einde met 1 vrijworp de punten in Zonhoven gehouden!
Uitslag 46-45, Gems moest na een zeer verdienstelijke wedstrijd andermaal in het zand bijten!
Voor Dieter en zijn C ploeg was het de 41e overwinning op rij in de competitie!! Proficiat C-team!!

Verslag: Freddy Salmon

apr

24

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames C
24/04
Dames C

Een fiere ploegafgevaardigde Freddy bezorgde ons enkele leuke weetjes na de match van vrijdag.

De Dames C werden Kampioen in tweede provinciale zonder verlieswedstrijd 24/24
Voor sommige meiden hun eerste titel. Ook voor onze coach Dieter werd het zijn eerste titel! Het is 16 jaar geleden(2000) dat dit nog eens behaald werd.
Toen waren het de 1e provinciale Dames Zonhoven, met coach Reck Jean-Louis, die geen enkele wedstrijd verloren en bovendien de Beker Van Limburg wonnen tegen Houthalen uit 2e nationale!

apr

4

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames C
04/04
Dames C
Veel volk in sporthal Demerdal in Diepenbeek zaterdagavond. Onze oproep tot supporters had duidelijk effect. Tribunes werden aangesleept om de vele blauwe fans een zitje te kunnen geven. Velen waren immers gekomen om de Dames C naar de kampioenstitel te zien spelen. Kampioen zouden ze wel worden, maar wat is er mooier dan dit te doen op het veld van naaste achtervolger Gems.
mrt

23

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames C
23/03
Dames C
Dat onze Dames C een schitterend seizoen aan het spelen zijn, dat moet niet meer gezegd worden. Nog steeds zijn ze ongeslagen en voeren ze sinds het begin van het seizoen autoritair het klassement aan.

Dat ze kampioen gaan spelen is een vaststaand feit. Wanneer dat gaat gebeuren is niet zeker, maar tijdens hun volgende match kan het al zo ver zijn.

En laat dat nu net tegen de tweede, Gems Diepenbeek zijn. En dan nog wel in het hol van de ... Gems:)

Bij deze roepen we jullie op om massaal aanwezig te zijn en onze Dames aan te moedigen. Liefst met allemaal blauwe attributen, onze hoodies, toeters en bellen, zodat we er één groot feest van kunnen maken.

De wedstrijd vangt aan op zaterdag 2 april om 16.30 uur.

ALLEN DAARHEEN!!!