sep

22

Ingezonden door: Erik Jacobs
Pupillen
22/09
Pupillen
Thuiswedstrijd 2, en we zien een mooi regelmatig verloop. Zowel in offense als in defense beginnen de trainingen duidelijk vruchten af te werpen.
sep

14

Ingezonden door: admin
Pupillen
14/09
Pupillen

Ook in week 2 moeten we het doen met een verkorte versie van onze opwarming. De benjamins geven (na een nederlaag met 1 puntje) ons al een voorsmaakje van onze eigen wedstrijd. Al weten we dat op dat moment nog niet…

sep

7

Ingezonden door: Erik Jacobs
Pupillen
07/09
Pupillen
Na 3 weken trainingen mocht de nieuw-samengestelde pupillenploeg voor hun eerste wedstrijd aantreden in Peer. De tegenpartij kan maar 7 spelers op de feuille noteren, wat zeker in ons voordeel moet spelen.
aug

31

Ingezonden door: Gerry Henraat
Pupillen
31/08
Pupillen

Zaterdag 29 augustus om 9u s’morgens stond de eerste wedstrijd van onze meisjes pupillen op het programma. Kaat, Luna, Marthe, Kato, Alya, Chelsea, Marin en Lore kregen extra hulp van Emma en Elyse van de Benjamins A, en van teamgenoten Anne en Marie (miniemen).

De wedstrijd ging door in Houthalen, tegen een grote groep, zowel in aantal als in grootte. Alhoewel dat er ook enkele kleine, en vooral vinnige meisjes bij waren. Foto's van die wedstrijd vind je alvast via deze link!