feb

1

Ingezonden door: admin
Kadetten Meisjes
01/02
Kadetten Meisjes

Vrijdag 29/01/2015-  om 18u00 vetrokken 6 ouders en de coach, met hun landelijke Kadetten dames richting zee in afzondering!.Elke zorgde voor een leuke overnachting, het was allemaal goed voorbereid.  Tijdens de rit naar de Zeekameel in Lombardsijde werd er een wedstrijdje inchecken gehouden door de dames: oa inchecken in de file, op de E 40 enz..... iemand presteerde het om 40 verschillende check ins te doen.

Ter plaatse aangekomen had de gastvouw reeds voor een heerlijke spaghetti en een ijsje gezorgd. De ploeg trok kort na de maaltijd op afzondering en speelde PARTYANIMALS!!!!????? Voor de begeleiding betekende dit kaartspelen en rummikub tijdens het nuttigen van een (h)eerlijk streekbier. Maar het mag ook gezegd worden: ‘s morgens kwam iedereen fris aan de ontbijttafel waarna het richting de”tegenpartij” ging. Ruim op tijd arriveerden we in de Koninklijke Paardenstallen.
 
Op weg naar Oostende werd nog even tactisch nagedacht. Zou het mogelijk zijn om ook op het veld, tijdens het spel in te checken op de ring? Mathematisch zou dat er dan zo uit zien: als 8 speelsters elk 5 keer inchecken op de ring en dat tijdens iedere speelhelft dan komen we aan een totaal van 5 * 8 * 2 = 80. Dat zou toch mooi zijn, niet?