dec

1

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
01/12
Dames A

Niet zo gek veel wedstrijden dit weekend. En geen wedstrijd op vrijdag want de Dames C zijn vrij. Toch ligt het hoogtepunt van dit weekend op vrijdag.
Want vanavond trekken immers 220 blauwe supporters naar Limburg United om die mannen naar de overwinning te schreeuwen tegen Antwerpen.

 

okt

2

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
02/10
Dames A

5 winstmatchen op rij voor de Dames A en nog steeds mooi op kop van het klassement. Reden genoeg voor coach Luc om zijn Dames te trakteren.

Maar wie staat er vandaag in de krant. Ons Sien Vandenbruaene toch niet zeker. Het Belang van Limburg bedacht haar in zijn rubriek 'sterren van het weekend' met 1 ster. Ze scoorde 31 punten en lukte 90% van haar shots in de 98-70 overwinning tegen Kortrijk.

En wat moet je dan doen als je met naam en foto in de krant komt? Trakteren :)

Proficiat Sien!

mrt

27

Ingezonden door: Gerry Henraat
Dames A
27/03
Dames A
In Laarne gingen onze meisjes nog verliezen met 73-58, maar ondertussen hebben beide ploegen wel weer vooruitgang gemaakt. De overwinning in de bekerwedstrijd heeft onze meisjes zeker goede vibes gegeven, maar ze kunnen dat nog niet elke week laten zien. Vorige week in Roeselare nog vlot onderuitgegaan met 6 man (Lara, Marthe en Marin gekwetst), waarna Chelsea nog langs spoed gepasseerd is en enkele weken uit is … Deze week kregen onze 6 miniemen (Cleo, Alya, Kato, Luna, Marin en Kaat) versterking van Elyse van de pupillen, dus ze waren terug met 7. De tegenploeg liet 8 meisjes opdraven.
jan

30

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
30/01
Dames A

Gisteren versloegen de Dames A op een mooie manier Zuiderkempen. Na enkele nederlagen namen de Dames, onder leiding van een fel coachende Samer de bovenhand.

Dat was ook de geschreven pers niet uit het oog verloren. Hun verslag zie je op bijgaande foto! Hoe was de regel weer: met foto in de gazet trakteert op vlaai (of bier)?

nov

8

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
08/11
Dames A

Helemaal ondergesneeuwd door de diverse knappe resultaten van de voorbije weken. Zo waren er ondermeer de bommenregen van Ruben bij de Heren A, de onoverwinnelijke Dames A, B en C.

Hoewel ze allemaal drie sterren verdienen, winnen en verliezen doe je immers als team, werd Marieloor Vanhoof vorige week in Het Belang van Limburg door de sportredactie bedacht met een ster. Dit voor haar 27 punten in de overwinning van de Dames A tegen Aartselaar.

Daarom, met enige vertraging: "Proficiat!"

nov

6

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
06/11
Dames A

Yes, wij zijn top of the table!!!

Na de knallende overwinning in Dessel gisterenavond staan we helemaal bovenaan bij de Landelijke Divisie 2. Wel met een matchke meer gespeeld, but who cares!

We kregen een lang verslag binnen van Abi. Lezen maar want het loont de moeite!

okt

3

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
03/10
Dames A

Zonhoven tegen Lummen beloofde een spannende derby te worden.

Beide ploegen begonnen rommelig aan de wedstrijd. In het 2de quarter wist Lummen uit te lopen maar Zonhoven maakte dit in de 2de helft collectief goed, waardoor het tot op het einde van de wedstrijd spannend bleef.

Zonhoven wist toch de 3 punten thuis te houden en maakt nu de borst(en) nat voor Zuiderkempen zodat op de volgende winfie iedereen 'e dabke' kan doen!

Verslag: Liesa

apr

25

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
25/04
Dames A
Het kleedkamergesprek: het was erg duidelijk. Iedereen besefte dat we iets recht te zetten hadden na onze uitschuiver in Stevoort.
De sfeer zat goed, de opwarming idem.
De wedstrijd dan.

 

apr

10

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
10/04
Dames A

Vrijdagavond werd het weekend zegevierend ingezet door de feestende Dames C. Ook na dit weekend nog ongeslagen na een duidelijke overwinning tegen Stevoort.

Bij de Heren A lijkt het vat af na de halve finales van de Beker van Limburg tegen Helchteren. Zaterdag werd thuis verloren van Cosmo Genk. Ook de Heren C gingen het bootje in thuis, tegen Stevoort. Wie wel kon winnen van Cosmo Genk waren de Benjamins A. Zéér knappe prestatie! En volgens een speelster wonnen ook de supermicroben tegen Hades, zéér dik nog wel :) Maar goed dat hier de punten niet geteld worden :)

Ook de Landelijke Kadetten meisjes wonnen thuis tegen Oostende, maar dan enkel op papier want eerder gaf de kustploeg al forfait. Maar winnen is winnen, niet.

mrt

22

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
22/03
Dames A

Veel spanning en lawaai...
De laatste wedstrijd van het seizoen ging door in Willebroek. De verwachtingen waren positief: de thuiswedstrijd werd in het begin van de 2de ronde door ons gewonnen.
Het was alleszins een zeer spannende en lawaaierige wedstrijd. Oordopjes hadden van pas kunnen komen, net als relaxatie-oefeningen. Daarnaast was het mooi om te zien hoe sterk onze miniemen vooruitgang gemaakt hebben sinds de start van het seizoen. En ze lieten vandaag ook duidelijk zien dat ze ‘one team’ zijn, dat ze zich niet laten doen en ervoor blijven gaan.

dec

18

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
18/12
Dames A
In Het Belang van Limburg van vandaag vrijdag staat een mooi artikel. Het betreft een voorbeschouwing van de wedstrijd van de Dames A tegen de buren van Houthalen. Ook onze Lisa Carmans komt er mooi in voor. Er bestaat een ongeschreven regel dat wie met foto in de krant komt, de ploeg moet trakteren, maar bij zo'n mooi en goed artikel zien we de Dames A vandaag met plezier terug aan onze stand op de Kerstmarkt. Kan die traktatie daar door gaan. En misschien dat het daar dan trotse coach Samer is die trakteert...
nov

11

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
11/11
Dames A

Het verslag van de Dames A is ditmaal niet gemaakt door één van de speelsters, maar door een journalist van HBVL. In een zijrubriek werden de sterren van het weekend uitgedeeld. Onze speelster van de Dames A, Hanne Sourbron werd bedacht met een ster. Een welverdiende proficiat hiervoor. Maar misschien nog mooier dat in de tekst eronder het collectief geprezen wordt. Coach Samer zal fier zijn.

Onze dank voor het mooie artikel aan Jope en proficiat aan Samer en zijn Dames!

sep

23

Ingezonden door: Erik Jacobs
Dames A
23/09
Dames A
De openingswedstrijd werd knap gewonnen. De tweede match werd met amper 2 puntjes verloren. Hoe de derde wedstrijd afliep kan u hier lezen. Met dank aan Evelyne Lynen voor het verslag.
sep

14

Ingezonden door: Gerry Henraat
Dames A
14/09
Dames A
Voor het eerst ontvingen we ook een kort verslagje van de Dames A-wedstrijd! Meer van dat!!