mei

1

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
01/05
Varia

Op 28 april is Mia Spooren, moeder van Guy en grootmoeder van Ruben Christis (Heren A), overleden in de leeftijd van 87 jaar. 

De gebedswake vindt plaats op woensdag 2 mei om 19u en de begrafenis op donderdag 3 mei om 10u30, telkens in de kerk van Ter Donk.

We wensen Guy, Ruben en de familie veel sterkte in deze moeilijke dagen.

sep

19

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
19/09
Varia

Op 16 september overleed mevrouw Renée Douhard, bomma van Anaïs Vanbuel (dames B), mama van Nathalie Nelles en schoonmama van Ronny Vanbuel (ploegafgevaardigden van de dames B).

Mevrouw Douhard werd net geen 89 jaar. De uitvaartdienst vindt donderdag 21 september om 10u30 plaats in de Virga Jessabasiliek in de Kepelstraat te Hasselt. Gelegenheid tot groeten op woensdag 20 september van 19u tot 20u in het Uitvaartcentrum Smeets, Hendrik Van Veldekesingel 38 te Hasselt.

Namens Basket Zonhoven wensen we Nathalie, Ronny en Anaïs veel sterkte in deze moeilijke dagen.

feb

13

Ingezonden door: Erik Jacobs
Varia
13/02
Varia

Sinds begin dit seizoen speelt er een opvallende verschijning bij de Heren A van Basket Zonhoven. Michael Clarke, Mike voor de vrienden of ‘Mister’ zoals onze reporter Ludo hem prijzend noemt. Vanaf nieuwjaar is zijn collega Romario Williams hem komen vergezellen. Romario, oftewel Romeo, en Mike hebben een opvallend atletische spelstijl en zijn bovendien zeer vlot in de omgang. Dikwijls lachen zij hun tanden bloot. De tegenstand bijt echter zijn tanden stuk op dit olijke duo. Zij scoren veel, maar laten daarbovenop nog meer scoren. Tijd voor een kennismaking!

feb

3

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
03/02
Varia

Op 1 februari ll overleed Anna Lamotte, moeder van André Leeten (bestuurslid) en grootmoeder van Sarah (dames B) op de leeftijd van 90 jaar.

De uitvaartdienst vindt plaats op maandag 6 februari om 11u in de aula van Begrafenissen Witters en Baers, Inakker te Zolder. Er is gelegenheid tot groeten op zaterdag 4 februari van 18u tot 19u op dezelfde plaats.

Wij wensen André, Roosje en Sarah veel sterkte in deze moeilijke dagen.

jan

16

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
16/01
Varia

We vernamen het overlijden van Francis Ramaekers, vader van Yuri (Heren A).

Hij overleed op 62-jarige leeftijd.

We wensen Yuri, Katrijn en Siebe veel sterkte in deze moeilijke periode.

okt

9

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
09/10
Varia
Elk weekend kunnen we - als het even meezit - mooie basketwedstrijden bekijken in de evenementenhal. Maar je de lat natuurlijk ook iets hoger leggen. En dan kan je naar Limburg United. We ontvingen, last minute, van de Limburgse eerstenationaler nog wat info omtrent de Fidelity Card en abonnementen.
jul

18

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
18/07
Varia

Op zondag 17 juli overleed Albertina Monten, moeder van Nelly Voortmans en grootmoeder van Nele, Hanne en Tine Jans. Albertina werd 86 jaar. 

De afscheidsviering is op zaterdag 23 juli om 10u30 in de parochiekerk van Overpelt-Lindel. Op vrijdag is er om 18u30 in dezelfde kerk een avondwake.

Namens Basket Zonhoven wensen we Nelly, Roger, Nele, Hanne en Tine veel sterkte in deze moeilijke dagen.

apr

19

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
19/04
Varia

Op zaterdag 30 april speelt Dieter Tiri een afscheidsmatch. Dan komt er einde aan een schitterende basketcarrière die 21 jaar geleden begon bij de pupillen van Basket Zonhoven. 

 

nov

15

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
15/11
Varia

In 2001 kwam Davio Lombardi als 16-jarige vanuit Maasmechelen naar Zonhoven om basket te spelen. Met zijn uitzonderlijke talent stootte hij al snel door tot de eerste ploeg. Daar speelde hij tot de zomer van 2013. 

Dan kwam het harde nieuws: er was kanker vastgesteld bij hem. Twee jaar lang heeft hij gevochten als een leeuw, zonder daarbij zijn positieve ingesteldheid te verliezen. Enkele dagen geleden was hij moegestreden en gaf hij zich gewonnen. Vandaag is hij, op 31-jarige leeftijd, overleden, op het moment dat onze heren A hun wedstrijd aan hem opdroegen.

Rust zacht Davio! We zullen je nooit vergeten.

Namens Basket Zonhoven veel sterkte aan de familie!

nov

2

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
02/11
Varia

Vorige zaterdag was het afscheidsfeestje en woensdag 3 november zitten ze op het vliegtuig naar Melbourne. Fleur en Kenny (speler van de Heren B) trekken voor een jaartje naar Australië!

Een beetje rondtrekken, hier en daar wat afwassen of tappen om geld te verdienen, en dan weer eens ergens anders naartoe. Tot november 2016, dan komen ze terug!

Moeten we hen dan zolang missen? Niks van: ze houden een fijne blog bij!

Namens de Zonhovense Basketfamilie wensen we Fleur en Kenny een supertof jaar toe!

sep

18

Ingezonden door: Erik Jacobs
Varia
18/09
Varia

Vandaag is in Het Belang Van Limburg een mooi artikel te lezen over onze twee meiden Elene Mandaria en Heaven Hoydonckx.
Zij namen in de zomer deel aan de Europese Jeugdspelen in Georgië. Niet met De Belgische U16, maar met de U16 van Georgië.